Iskustvo u montaži transportnih traka

- avgust 2017. god. - Frejburg, Nemačka: montaža flaša pakerice u 160 godišnjoj fabrici za proizvodnju i punjenje šampanjca

- februar 2016. god. - Bad Libenverda, Nemačka: demontaža paleta i gajbatransport linije

- oktobar 2015. god. - Erding, Nemačka: uvezivanje kablova i postavljanje regala za entladera

Opširnije

Opširnije

Montaža flaša pakerice - Frejburg, Nemačka - 2017

Opširnije

Demontaža transportera - Bad Libenverda, Nemačka - 2016

Izvršeno je demontaža transportnog sistema u firmi za punjenje mineralne vode i sokova. Stari sistem je ispakovan i premešten iz firme. Projekat je izveden u saradnji sa drugim podizvođačima radova iz Nemačke.

Opširnije

Paleta i gajbatransport - Ošac, Nemačka - 2015

U saradnji sa nekoliko podizvođača radova izgradili smo paleta i gajba transportni sistem za sortiranje različite gajbe nemačkih pivara.

Opširnije

Paleta transporter- Ellefeld, Germany - 2015

U ovom projektu smo bili uključeni kao podizvođači radova jedne nemačke kompanije. Radovi su izvedeni u Elefeld (Nemačka) u julu 2015. godine. Naš primarni zadatak je bio demontiranje postojećeg paleta transportera i pretvoriti ga ka novim uslovima i zahtevima. Nov paleta transporter je montiran od Krones linije sve do magacina firme. Drugi zadatak je bio menjanja Moeller PLC-a sa Siemens PLC. Energo Balaž doo jeOpširnije

Opširnije

Demontaža i montaža transportne trake i mašine - Warstein, Nemačka - 2015

Opširnije

Kabliranje transportnih traka za gajbe - Volksmarsen, Nemačka - 2015

Opširnije

Paleta transporter - Hamburg, Nemačka - 2014

Radovi su izvršeni u jednoj pivarnici u saradnji sa jednom companijom iz Nemačke. Energo Balaž doo je predstavljao dva stručnjaka, jednog elektroenergetičara i jednog bravara specijaliste. Hamburg je do sada najdalji mesto, gde smo bili pozvani na rad.