Opširnije

Solarna elektrana od 2MW - decembar, 2014. godine

Izgradili smo solarnu elektranu od 2MW u Parsdorfu, u Nemačkoj. Projekat je izveden u saradnji sa nemačkim glavnim izvođačem radova. Instalacija elektrane je trajalo 3 nedelje. Naša kompanija je predstavljao tri stručnjaka. Ovo je do sada najveći solarni sistem izgradnja u kojem smo prisustvovali kao izvršitelji radova.

Opširnije

Izgradnja solarne elektrane od 300kW - avgust 2014.godine

Izgrađen je solarna elektrana od 300kW u Biberahu, u Nemačkoj. Projekat je izveden u saradnji sa nemačkim glavnim izvođačem radova. Instalacija elektrane je trajalo 2 nedelje. Naša kompanija je predstavljao tri stručnjaka. Ovo je prvi solarni sistem izgradnja u inostranstvu u kojem smo prisustvovali kao izvršitelji radova.

Opširnije

Solarna elektrana od 30kW - zima 2013/2014

Naš prvi veći i ozbiljniji projekat je bio instalacija solarne elektrane u samom centru Palića u Srbiji. Ovo je prvi sistem u opštini Subotice koji ne radi na ostrvski način, nego višak snagu predaje javnoj distribuciji. Ovo fotonaposko postrojenje od 30kW sastoji se od 132 panela i dve SMA invertora od 15kW. Projekat je realizovan u zimi 2013/2014 godine. Naša kompanija je predstavljao triOpširnije

Opširnije

Akumulatorni sistemi

Bavimo se sa izgradnjom manjih sistema koji su povezani sa akumulatorima, i izgradnjom sistemima za grejanje sanitarne tople vode. Sistemi u ovom slučaju rade na ostrvski način. Ove usluge su obično potrebne za vikendice, gde je strujno napajanje problematično. Ako i Vi imate sličnih problema, kontaktirajte nas!