Opširnije

Elektroenergetika i automatizacija

U oblasti elektromontažnih radova pretežno se bavimo sa industrijskom automatizacijom, održavanjem mašina, gromobranskom zaštitom, električnim instalacijama jake i slabe struje i podelom električne energije. Nudimo uslugu puštanja u rad novih i polovnih mašina i linije za proizvodnju i održavanje istih.

Opširnije

Mašinstvo

U oblasti mašinstva bavimo se sa instalacijom, renoviranjem i popravkom industrijske opreme, izgradnjom metalne konstrukcije i raznim bravarskim radovima, na primer crtanje i izrada unikatne kapije, ograde i zaštitne rešetke. Po potrebi radimo i sa prohron / inoks materijalom.

Opširnije

Obnovljivi izvori energije

U oblasti obnovljivi izvori energije opredelili smo se prema projektima izgradnje solarnih elektrana. Iza sebe imamo projekat od 30kW, izgrađen na Paliću zime 2013/2014 godine, koja je prva elektrana u Opštini Subotice. Izgrađen je jedan veći projekat od 300kW u Biberahu u Nemačkoj 2014. godine i jedan  od 2MW u Parsdorfu u Nemačkoj. Među referencijama imamo takođe i više sitnih solarnih elektrana zaOpširnije

Opširnije

Servis

Korisnici servisnih usluga koji se opredele na saradnju sa našim preduzećem sa sigurnošću mogu da računaju na kontinuiranu servisnu pažnju i stalnu brigu o tehničkoj i radnoj sposobnosti mašinskog parka. Po vašem pozivu sledi izlazak na teren i osposobljavanje proizvodnje u najkraćem mogućem roku. Po dogovoru vršimo godišnji remont ili reviziju.